24 d'abril de 2024

Agenda d'activitats de les Festes de Gràcia

Ahir es va donar el tret de sortida a la 42a edició de les Festes del barri de Gràcia

El Ter 18 d'agost de 2016 a les 12:00
Imatge d'arxiu de la cursa del barri de Gràcia

Ahir es va donar el tret de sortida a la 42a edició de les Festes del barri de Gràcia.


Amb els balcons del barri ben guarnits, ahir dimecres, els amants del futbol van poder gaudir del partit de la Supercopa que enfrontava el Barça contra el Sevilla en el què va ser el primer acte del cartell.


Avui, a partir de les cinc de la tarda, es farà la tradicional baixada del campanar d’en ninot Florenci Ficapals amb la presència dels Gegants de Manlleu. Tot seguit, es realitzarà el pregó de les Festes de Gràcia i a continuació començaran els tallers de castells amb els Nyerros de la Plana i la popular festa de l’escuma. A les sis de la tarda els aficionats al bàsquet podran passar una bona estona amb el campionat de 3x3.


A les vuit del vespre l’Associació de veïns prepararà entrepans de botifarra per agafar forces per la caminada nocturna, que començarà a dos quarts de nou i que tindrà la seva sortida i arribada a la plaça de Gràcia. Les inscripcions es podran fer fins a les nou del vespre i tindran un cost de cinc euros que inclourà l’avituallament, un entrepà i un refresc. Per descansar després de la caminada, a dos quarts de dotze es podrà gaudir del cinema a la fresca.


Diveendres seguiran les activitats. A les onze del matí es començarà amb els tallers i jocs per la mainada. A les cinc de la tarda s’encetarà amb les populars olimpíades de les Festes de Gràcia, i a partir de les set es farà la gran cursa popular per, seguidament, disputar-se la primera ronda del campionat de botifarra. Al vespre, es celebrarà el sopar de les festes amb Isaac Camara i per tancar la jornada, a dos quarts de deu i a dos quarts d’onze hi haurà el Gran Ball de Gala amb el Conjunt Brillants.    


 


 

Etiquetes:
Cultura