25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu deixa escapar una bona oportunitat a Castelldefels (2-2)

Els de Miquel Muñoz van jugar gairebé una hora amb un home més

El Ter 22 d'agost de 2016 a les 11:03
Fredi, lluitant amb un rival a Castelldefels. Foto: Andrés Burgos

L’AEC Manlleu va desaprofitar a Castelldefels una bona oportunitat per debutar amb victòria a Tercera Divisió i van acabar empatant a dos gols.


Després d’avançar-se dues vegades al marcador i jugar gairebé una hora de joc amb un hom més, els manlleuencs no van poder tancar el partit quan van tenir la ocasió i van marxar amb la sensació d’haver perdut dos punts per com havia transcorregut el partit.


El partit es va posar de cara pel Manlleu passada la mitja hora de joc, quan Javi Calvo va agredir a Fredi i va veure la vermella directa. El Castelldefels es quedava amb un home menys i els manlleuencs disposaven d’una falta molt perillosa que Manel Sala no va desaprofitar. Canonada a l’escaire, imparable per Manu, que va fer pujar el 0 a 1 al marcador.


El partit, protagonitzat també per la intensa calor arribava al descans amb les coses de cara pels osonencs. No obstant això, a la represa el partit va canviar i el Castelldefels, tot i jugar amb un home menys, va posar una marxa més i va aconseguir empatar ben aviat el partit mitjançant Contreras.


El Manlleu va despertar i només quatre minuts després va empatar gràcies a un gol de Trulls. Semblava que l’equip podia encarrilar el partit poc després, però Uroz va fallar el que hagués estat el tercer i gairebé definitiu gol del partit. No va ser així i el Castelldefels s’ho va creure fins que va empatar. Novament va ser Contreras, al minut 75, quan va posar l’empat a 2 definitiu al marcador. 


Empat amb sabor agredolç per un Manlleu que va debutar empatant en el primer partit de lliga, com també ho va fer la temporada passada. Buscaran el primer triomf de la temporada el proper diumenge, a l’annex del Municipal d’Esports, davant el sempre perillós Ascó. Si no hi ha un canvi d’última hora el partit es disputarà a les sis de la tarda.

Etiquetes:
Esports