24 d'abril de 2024

El proper dilluns s'obren les inscripcions pels cursets a la Piscina Municipal

Les inscripcions tindran un altre funcionament per evitar cues i espera pels inscrits

El Ter 22 d'agost de 2016 a les 11:49
Imatge d'arxiu de la Piscina Municipal

El proper dilluns 29 d’agost s’obra el període d’inscripcions pels cursos de natació pel curs 2016-2017.


Enguany, degut a les cues i l’espera d’altres anys, s’ha decidit canviar el procediment d’inscripció. Aquest serà diferent, ja que es voldrà reduir les cues i mantenir la individualització per cada usuari perquè aquest procés sigui més àgil i fàcil pels inscrits. 


Hi haurà cursos, com cada any, disponibles per a totes les edats. Des dels nadons fins als més grans podran gaudir de cursets en grup o també classes individualitzades amb els monitors. Els cursos per nens i nenes, sobretot, aniran destinats a millor tècnicament els objectius assolits per cada nivell com també ho seran les sessions individualitzades, disponibles per totes les edats i amb l’horari a convenir per l’inscrit, això sí, amb un preu més elevat.


Tot i que enguany no hi haurà novetats pel què fa a cursets disponibles, cal destacar que es millorarà i s’obriran més inscripcions pels cursos d’esport i salut, que s’organitzen juntament amb el CAP de Manlleu i que s’amplia amb un grup més perquè ja hi havia molta llista d’espera. Els cursets amb nens i nenes d’entre 1 i 3 anys també s’amplien degut al bon nombre de participació. 


Les inscripcions es tramitaran a la Piscina Municipal, de dilluns a divendres de 7 del matí a 10:30, dissabte de 10 a 2 del migdia i de 4 a 7:40 de la tarda i finalment, diumenge de 10 del matí a dues del migdia. Per més informació us podeu dirigir directament a les instal·lacions.

Etiquetes:
Esports