26 d'abril de 2024

Punt i final a la 42a edició de les Festes de Gràcia

Des de l'organització destaquen que va haver-hi una molt bona participació

El Ter 22 d'agost de 2016 a les 12:53
La Palma Jazz Band, en acció durant aquestes festes. Foto: Constanci Navarro

Les Festes del barri de Gràcia de Manlleu van posar ahir el punt i final després de cinc dies plens d’actes i d’activitats i la 42a edició d’aquestes festes va acabar amb el tradicional castell de focs.


L’últim dia de les Festes de Gràcia va començar amb la tradicional missa a les onze del matí, seguida pel 36è homenatge a la vellesa al Teatre Casal de Gràcia, amb la música clàssica dels clarinetistes Juncal Salada i Laia Pujol. A la tarda, el grup d’havaneres “Cinc Sons” va fer passar una bona estona a tots els assistents i a les vuit del vespre les planxes es van tornar a engegar per oferir entrepans de botifarra a tothom.


Per concloure la jornada, es van tornar a celebrar les tradicionals sardanes i, seguidament, l’emblemàtic castell de focs de les Festes de Gràcia. A continuació es va donar a conèixer la guanyadora del segon Concurs Instagràcia, que aquest any va ser Elisabeth Codell.


Tot i les dates, que segueixen la Festa Major de Manlleu i que coincideixen amb les vacances pròpies del mes d’agost, la participació ha estat molt bona, sobretot a la nit de concerts del dissabte, i destaca la gran col·laboració rebuda per part de l’Ajuntament i de la gent de Manlleu.


De moment, a l’Associació de veïns del barri de Gràcia encara li toca fer una reunió per fer una valoració general de les festes, però Riera destaca que les sensacions són molt bones i que animen a seguir celebrant la festa any rere any.


   

Etiquetes:
Cultura