26 d'abril de 2024

Ramon Julián acaba setè a la quarta prova de la Copa del Món a Àustria

A la final el van condemnar els esforços en els llargs moviments

El Ter 23 d'agost de 2016 a les 10:11
Ramon Julián, en acció a Imst (Àustria). Foto: Heiner Schmidl

L’escalador Ramon Julián va finalitzar en la setena posició en la quarta prova de la Copa del Món que es va disputar el passat cap de setmana a Imst, Àustria.


El manlleuenc va fer unes proves classificatòries molt bones per ser a la final a Imst. El passat divendres, en les primeres eliminatòries va estar molt bé i va accedir a semifinals amb molt bones sensacions físicament i mentalment. Va escalar amb molta seguretat tot i patir alguna errada sense importància a l’hora de classificar-se per unes semifinals que es van disputar el mateix divendres.


Julián va estar al màxim nivell i va accedir a la final mostrant les seves millors prestacions, escalant ràpid i tranquil, sent així l’únic competidor que va aconseguir arribar al Top. L’endemà, dissabte, era el torn de la final, la qual va acabar a la setena posició. L’escalador de Manlleu es va veure molt influenciat pels llargs moviments, que no el van afavorir ja que va destinar-hi grans esforços i no va poder recuperar posicions.


Tot i la setena plaça a la classificació, Ramon Julián va marxar tranquil perquè va tornar a lluitar per les primeres posicions.

Etiquetes:
Esports