25 d'abril de 2024

L'ANC Manlleu ja té preparats dotze autocars per anar a Berga l'onze de setembre

Entre Osona i el Ripollès ja estan omplerts més de 140 autocars

El Ter 23 d'agost de 2016 a les 12:42
Cartell reivindicatiu de l'Assamblea Nacional

L’Assemblea Nacional Catalana de Manlleu segueix amb la venta de tiquets per anar l’11 de setembre a Berga des de Manlleu, i entre Osona i el Ripollès ja s’han organitzat més de 140 autocars.


L'ANC de Vic ja ha reservat 30 autocars per desplaçar-se a Berga, Tona amb catorze i Manlleu amb dotze, també lideren les poblacions amb més participació. La Vall del Ges, Sant Julià de Vilatorta i Taradell amb deu cadascun, completen els autocars que sortiran des d’Osona. A més, tant Manlleu com Taradell també han posat a disposició dos autocars adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. 


Aquesta setmana l’Assamblea Nacional Catalana també ha posat a la venta les samarretes de la diada a un preu de 15 euros, que aquest any es podran personalitzar. L’esdeveniment organitzat per la diada s’anomena “A punt” i es celebrarà a cinc ciutats i la gent d’Osona, el Lluçanès, el Ripollès, el Moianès, el Bages, el Solsonès, l'Alt Urgell i la Cerdanya seran acollits a Berga.


Per a l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, Berga representa la república de la cultura i les arrels d’una identitat viva, diversa i en construcció permanent. La concentració serà al passeig de la Pau de Berga i està previst que hi participin castellers, tabalers o geganters. 


Tot i que els ritme d'inscripcions a Manlleu va més lent que l'any passat, encara queden dies per apuntar-se. Les inscripcions per anar a Berga encara estan obertes i es poden fer a Can Puget, els dilluns de 10 a 12 del migdia i els dimecres i els divendres de 6 a 8 de la tarda a un preu de 10 euros.

Etiquetes:
Societat