26 d'abril de 2024

El Club Tennis Manlleu recull joguines pels nens i nenes refugiats

Les joguines recollides seran portades als infants refugiats a través de l'associació "El poble ajuda el poble"

El Ter 24 d'agost de 2016 a les 12:17
Una imatge de l'acte organitzat pel CT Manlleu

El Casal d’Estiu del Club Tennis Manlleu va organitzar una festa solidària amb l’objectiu de recollir jocs i joguines pels nens i nenes sirians refugiats a través de l’associació “El poble ajuda el poble”.


L’acte benèfic va comptar amb una gran participació i es va aconseguir recaptar més de cent joguines i aportacions econòmiques que feien els assistents a la festa. 


El Club Tennis Manlleu va rebre la col·laboració de les famílies i dels nens i nenes del Casal d’Estiu i també la col·laboració de Marc Sanyé, fotoperiodista i voluntari independent de l’associació “El poble ajuda al poble”. Sanyé va explicar a tots els nens i nenes del Casal d’Estiu la tasca que realitza l’associació i la situació que viuen els refugiats sirians. Amb aquest tipus d’activitats l’entitat manlleuenca vol oferir suport a tots els afectats i donar a conèixer la seva precària situació.


Les setmanes del casal d’estiu al tennis solen tenir una temàtica diferent i aquest any, per la transcendència que ha tingut el tema ha estat els nens refugiats. Júlia Colomer explica que la iniciativa va sorgir perquè cada any busquen una iniciativa solidària relacionada amb els infants i que sigui d’actualitat. A més, agraeix la gran aportació que han fet les famílies i els nens que s’han implicat molt per tirar endavant aquest projecte.


Ara totes les joguines recollides seran portades als infants refugiats a través de l’associació “El poble ajuda el poble”, que enviarà les joguines a les zones més necessitades.

Etiquetes:
Societat