25 d'abril de 2024

Joan Cros finalitza tercer a Sariego (Astúries)

Cros va finalitzar la prova amb 56 punts, a dotze punts del guanyador, Cervantes

El Ter 24 d'agost de 2016 a les 12:24
Joan Cros, al podi a Sariego

El pilot de motocròs manlleuenc Joan Cros va finalitzar a la tercera posició en el MX Internacional de Sariego 2016.

Joan Cros va participar el passat dilluns a Sariego, Astúries, a la 43a edició del Motocross Internacional de Sariego. El pilot manlleuenc va acabar tercer en les dues primeres mànigues, fet que el situaven en una bon posició a la general, però un cinquè lloc a la última i definitiva màniga van fer que no pogués escalar més posicions, tot i una molt meritòria tercera plaça.

Cros va finalitzar la prova amb 56 punts, un menys que el segon classificat, Jaume Betriú i a dotze punts del guanyador, Iván Cervantes, que va aconseguir 68 punts.