25 d'abril de 2024

Tret de sortida de les Festes de Sant Roc

Els actes es concentraran durant aquest cap de setmana

El Ter 25 d'agost de 2016 a les 12:10
Cartell de les festes

Aquest divendres comença la 31a edició de les Festes de Sant Roc al carrer de la Passió de Manlleu. El programa d’actes conserva les activitats més instaurades dels últims anys.


A la sis de la tarda es farà l’Ornamentació del carrer, a les nou del vespre es començarà el tradicional res del rosari davant de la capella de Sant Roc i a tres quarts de deu hi haurà el pregó que aquest any anirà a càrrec de Fina Cassany.


El cap de setmana arriben els actes més esperats i els que s’hi preveu més participació. Pel dissabte hi haurà jocs d’aigua i jocs de trencar l’olla per a tots els nens i nenes a partir de les sis de la tarda. A les nou del vespre es tornarà a celebrar el popular Sopar de Festa, que culminarà amb el gran ball que està previst a dos quarts d’onze i que anirà a càrrec de Duet Nou Estil amb en Jordi i l’Eva.


Per acabar amb aquests dos dies plens d’actes i d’activitats, el diumenge torna la gastronomia més tradicional amb l’arrossada i la xocolatada, aquesta última a partir de les vuit del vespre.


Per posar punt i final a les Festes del Carrer de la Passió, el proper diumenge 4 de setembre, a les deu del vespre, es farà la missa pels difunts del carrer.     

Etiquetes:
Cultura