25 d'abril de 2024

Projecte il·lusionant del CEFS Manlleu amb homes de la casa

El primer equip del club començarà a entrenar el proper dilluns 29 d'agost

El Ter 25 d'agost de 2016 a les 12:31
Cárdenas, en una imatge d'arxiu

El primer equip del Club Esportiu Futbol Sala Manlleu començarà a entrenar el proper dilluns per preparar una temporada que es preveu il·lusionant.


L’equip, rejovenit i amb gairebé tots els homes de la casa, començar un projecte amb canvi d’entrenador i amb la clara aposta per jugadors de la casa. Enguany, la mitjana d’edat de l’equip es mou entre els 18 i els 20 anys i la gran majoria d’ells han jugat en categories inferiors del Manlleu. El nou entrenador serà Alberto Cárdenas, lligat des de fa molts anys al club com a coordinador i entrenador dels equips base.


Aquesta temporada l’equip jugarà a la Primera Divisió Catalana i ho farà amb tota l’ambició del món. Començaran a entrenar el proper dilluns 29 d’agost i per endavant tindran sis setmanes, amb un bon nombre de sessions d’entrenament i també de compromisos amistosos, davant equips com el Riudellots, l’Olesa, el Santpedor, el Santvicentí o l’Escola de Futbol Sala Jordi Torras. La lliga pels manlleuencs començarà el 8 d’octubre a domicili, quan visitaran la pista de la Penya Barcelonista de Palau.


El primer compromís a casa, on l’equip espera el suport de l’afició per aconseguir èxits, serà contra el Premià de Dalt el 15 d’octubre. El principal objectiu de l’equip per aquesta temporada serà competir en tots els partits i que els rivals hagin de fer molt mèrits per superar el Manlleu. El club només ha incorporat dos jugadors de fora, un dels quals torna a l’equip després d’estar a l’Aiguafreda, mantenint una mitjana d’edat de les més joves de la categoria.


La filosofia del club és fer pujar al primer equip el màxim de jugadors possibles del juvenil, principalment, un equip del futbol sala base que aportarà jugadors al primer equip durant tota la temporada. L’espectacle futbolístic al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu és a punt de començar.


 


 


 


 

Etiquetes:
Esports