Roger Puigbò guanya la Jean Bouin per desena vegada

L'osonenc està de vacances i d'aquí a una setmana començarà la preparació física per al 2009

El Ter 2 de desembre de 2008 a les 09:48
Roger Puigbò rebent la copa de guanyador
L’atleta de Sant Julià de Vilatorta Roger Puigbò va guanyar aquest cap de setmana la 85a edició de la Jean Bouin, campionat d’Espanya de Cross, Trofeu Reina Sofia. La prova es celebra cada any a la zona de Montjuic. Roger Puigbò va guanyar amb un temps de 12 minuts i 15 segons. El més rellevant és que és la desena vegada, la setena consecutiva, que Roger Puigbò guanya aquesta cursa.

L’osonenc ja es va escapar de bon principi amb el seu company Jordi Madera, que va ser segon. A falta d’una sola volta per al final, Puigbò es va escapar i va entrar en solitari a la línia de meta, traient 23 segons al seu company. L’osonenc comenta que no estava al 100% perquè està en període de vacances. De fet, encara lli queda una setmana de descans abans d’iniciar la temporada. Tot i així, abans d’acabar l’any té previst disputar la popular Sant Silvestre.

Roger Puigbò començarà a preparar el seu fons físic de cara a poder competir en proves més llargues.