25 d'abril de 2024

Les obres de la piscina s'allarguen una setmana més

La piscina d'estiu seguirà mantenint horaris exclusius pels abonats a la coberta

El Ter 26 d'agost de 2016 a les 12:12
La piscina, en obres. Foto: Facund Pérez

Les obres de remodelació de la Piscina Municipal de Manlleu finalment s’allargaran uns dies més del previst.


El recinte ha de quedar tancat una setmana més del que es va anunciar, però tots els abonats seguiran tenint disponible en horari exclusiu la piscina descoberta.


La piscina coberta s’està remodelant des de fa unes setmanes per garantir un millor ús i oferir més bon servei a tots els seus abonats. Es va procedir a canviar el terra de PVC que hi havia a les platges de la piscina, així com també es va instal·lar un gres antilliscant. En un principi, es va fixar la data de finalització de les obres en aquests dies, a finals d’agost, però s’ha hagut d’allargar fins el proper dissabte 3 de setembre.


La col·locació del nou terra ja està pràcticament enllestit i durant la pròxima setmana es procedirà a posar en marxa la maquinària i adequar la instal·lació a les normatives higienicosanitàries pertinents. Tots els abonats que es vegin afectats per aquesta situació seguiran tenint disponible la piscina descoberta tota la setmana que ve a partir de les 7 del matí i també estarà obert entre les 8 i les 9 del vespre.


Cal destacar també que es tornaria a avisar amb antelació si es dóna el cas que el termini d’obertura de la piscina coberta es torna a allargar.


 


 


 


 

Etiquetes:
Esports