Derrota del Manlleu davant l'Ascó (0-2), amb un penal fallat per Manel Sala

Diumenge vinent el Manlleu visitarà el Júpiter

Raimon Roma/Sergi Sayago 29 d'agost de 2016 a les 13:43
Una imatge del matx. Foto: Raimon Roma

Dues errades puntuals condemnen el Manlleu a caure derrotat davant l’Ascó (0-2), en un partit marcat per la contundència visitant, un penal errat per Manel Sala i la calor terrible que feia sobre el terreny de joc, fet que augmentava la fatiga sobre els 22 futbolistes.

Un gol al minut 3 en una jugada de córner i un altre a la represa després d’una errada defensiva condemnen a un Manlleu que no coneix la victòria en aquests dos primers partits de temporada.

El partit no podia començar de la pitjor manera. El visitant Héctor va rematar una pilota amb el cap, després d’un servei de cantonada, per marcar el primer gol del partit quan només s’havien disputat tres minuts. Tot i això, al quart d’hora de partit, va arribar una de les jugades claus. Penal per mans a l’interior de l’àrea tarragonina i, Manel Sala, enviava el llençament des dels 11 metres al pal i els manlleuencs no van poder igualar el marcador. El capità era l’home més incisiu de l’equip però no va tenir la fortuna de cara porteria. Per part de l’Ascó, poc més en atac tot i que no patia en defensa. El Manlleu volia començar el joc des del darrere però es quedava sense idees quan passava el mig del camp. El tècnic del Manlleu Miquel Muñoz creu que els dos equips han estat molt igualats.

A la represa, després d’un avís de Manel Sala l’Ascó va marcar el segon i definitiu gol de l’enfrontament. Un malentès entre Dan Coll i Charly va permetre a Guiu, des de la frontal de l’àrea, enviar un xut per l’escaire impossible d’aturar pel porter local, anotant el segon gol pel seu equip i posant coll amunt el duel pels de Miquel Muñoz. Amb el 0 a 2 el tècnic va provar de moure jugadors per poder arribar a l’empat.

Des d’aleshores i fins al final, poca capacitat de reacció dels manlleuencs davant un rival conformista amb el resultat i que es limitava a defensar i esperar les seves ocasions al contraatac. Novament, només Manel Sala, ja al minut 90, va tenir el gol al seu cap però la seva rematada la va desviar Sergio López a córner.

En sis dies, el Manlleu visita el Júpiter (Diumenge, 7 de la tarda), amb ganes de cantar la primera victòria de la temporada. Empresa complicada però repte il·lusionant per l’equip, que necessita el suport de l’afició i les crítiques constructives per seguir creixent i madurant.