25 d'abril de 2024

El pavelló de Manlleu acollirà partits del Torneig de Bàsquet de Sant Julià

Al pavelló manlleuenc es podran veure equips europeus i també d'universitats nord-americanes

Sergi Sayago/Sergi Sayago 31 d'agost de 2016 a les 11:36
Una imatge del cartell del torneig

Aquest cap de setmana el bàsquet es el protagonista a la comarca i a Manlleu també, on un any més, acollirà la 32a edició del prestigiós Torneig de Bàsquet de Sant Julià – BBVA.


El proper 2, 3 i 4 de setembre més de 200 equips de fins a 30 categories diferents, disputaran fins a 500 partits de basquet, repartits per diversos pavellons i pistes de la comarca d’Osona. A Manlleu el punt central es el pavelló municipal d’Esports, on ja el mateix divendres s’hi disputaran partits a partir de les 5 de la tarda.


I el dissabte i diumenge, el bàsquet omplirà durant tota la jornada el mateix pavelló, que obrirà portes des del matí. El tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Manlleu, Enric Mayo, ha explicat que serà una gran oportunitat per veure esportistes d’alt nivell.


La cita a Sant Julià s’ha anat fent gran a mesura que passaven les dècades, i es calcula que en la seva tipologia és el torneig de bàsquet més gran d’Europa. Hi prenen part uns 2500 jugadors i jugadores, 242 equips, 150 àrbitres i anotadors, 200 voluntaris i més de 10.000 espectadors.

Etiquetes:
Esports