25 d'abril de 2024

El Festival Protesta es presenta per primera vegada a Manlleu

El Festival es vol convertir en una eina de difusió per a les lluites dels drets de les dones

Albert Vilella 1 de setembre de 2016 a les 13:24
Una imatge del cartell del festival

El Festival Protesta de Vic es presentarà demà per primera vegada a Manlleu en un acte coorganitzat amb l’Embarcador del Ter. El festival de cinema social, que es celebrarà del 12 al 22 d’octubre, s’encabirà dins la programació de les Llunes del Ter.


Per repassar els millors curtmetratges de les darreres edicions del festival i fer un breu avançament de la programació d’aquest any. En té més informació l’Albert Vilella. La quarta edició del Festival Protesta de Vic arrenca amb força i ho fa uns dies abans fent la promoció del festival.


Aquest divendres a les 10 de la nit, a l’Embarcador del Ter, es projectaran els curtmetratges de la Selecció Oficial de les últimes edicions. La visualització, d’una hora de durada, inclourà treballs com: Un lugar mejor, El Norte o Un día de campo. Aquest any és el primer que la organització ha decidit presentar el programa fora de Vic. Àngel Amargant, responsable del festival, ha explicat que es volen obrir a noves perspectives. 


Aquest any el Protesta anirà enfocat a la temàtica d’actualitat, “Dones rebels”. El Festival es vol convertir en una eina de difusió per a les lluites dels drets de les dones. Per això, s’ha preparat una àmplia programació on es tractarà aquesta temàtica en diferents formats. Activitats com taules rodones, concerts, exposicions o activitats infantils, complementaran la projecció dels llargmetratges i curtmetratges seleccionats. 


Encara que el tema del festival sigui aquest, la temàtica dels curtmetratges i llargmetratges és lliure. El proper mes d’octubre, el Protesta farà pública més informació sobre la programació d’aquest any.

Etiquetes:
Cultura