25 d'abril de 2024

Un espectacle lúdic portarà els bons hàbits alimentaris fins al mercat de Manlleu

A 2/4 de 12, a la plaça Fra Bernadí, es podrà veure un muntatge que recupera l'encant de les botigues de tota la vida

Arola Cumeras 8 de setembre de 2016 a les 10:00
Una imatge de l'espectacle que es podrà veure a Manlleu

El proper dilluns, 12 de setembre, el mercat de Manlleu serà l'escenari d'un espectacle per fomentar els bons hàbits alimentaris. Es titula Queviures i el farà la cia. De Parranda. 


A partir de 2/4 de 12 del migdia, a la plaça Fra Bernadí, es podrà veure aquest espectacle que recupera l’encant de les botigues de tota la vida i fomenta els bons hàbits alimentaris. L’espectacle és obert i gratuït i està adreçat sobretot a famílies i a públic infantil. La cia. adverteix que l’espectacle compta amb una botiga plena de paperines d’animació, cançons d’oferta, assortit variat de contes, diversió a pes, danses a 2x1 i jocs a granel; tot el necessari per a que les famílies i els petits de la casa passin una bona estona i aprenguin alguna cosa interessant sobre l’alimentació i el petit comerç.


L’activitat es realitza en el marc de la dinamització i promoció dels mercats setmanals de Manlleu que es fa des de l’ajuntament. El mercat dels dilluns es complementa amb el mercat KMO, un petit mercat d’agroproductors, situat a la Pl. Flama del Canigó i que ofereix productes de proximitat i ecològics. L’horari de venda dels mercats setmanals i del mercat KM Osona és de les 9 a les 13h.

Etiquetes:
Economia i empresa