25 d'abril de 2024

Mor, als 86 anys, el manlleuenc Manel Molera i Torres

Molera era una persona molt coneguda a Manlleu

elter.net 19 de setembre de 2016 a les 13:09
Aquest 2016 Manel Molera, en cadira de rodes, va assistir a l'homenatge pòstum que es va fer al seu amic Toni Batllori

Una de les ànimes de la Fonda Torres de Manlleu, Manel Molera i Torres, va morir aquest passat dissabte als 86 anys. Molera va seguir al capdavant de la centenària fonda, que havien fundat els seus pares i que ara regenten els seus dos fills, Manel i Xavier, un al capdavant de la cuina i l'altre, de la sala. 


Les exèquies han tingut lloc aquest dilluns al migdia a l'església de Santa Maria de Manlleu, que s'ha omplert de gom a gom i l'acte d'enterrament s'ha fet tot seguit. Toni Batllori, dibuixant, ha volgut recordar la seva figura i ha explicat que "ell tenia molta amistat amb els meus pares, ja que la família de la meva mare tenia família a Manlleu". L'ha descrit com "una bona persona, podríem dir que era com d'abans; gent treballadora que defensen el que és seu, van de cara i defensen els seus amics". Als qui "els volien mal, no els en perdonava ni una, no era gens polític i sempre anava de cara". Ha considerat que "la seva manera de pensar ha donat bons fruits perquè els seus fills són dues persones encantadores i els seus néts tenen una ment oberta". 


El Manel i la Dolors, ha considerat Batllori, "no tenien molts amics perquè només feien que treballar; i l'any passat feia el centenari del naixement del meu pare i vam portar l'exposició fins a Manlleu". Llavors "el Molera va venir i jo em vaig posar un capgròs que havíem fet del meu pare i vaig anar-lo a trobar, ja que tenia problemes per caminar i estava en cadira de rodes; per un moment ell es va emocionar i jo també, va estar molt bé". És de les últimes sortides en públic que va poder fer. Batllori també ha explicat que "quan tenia 14 anys, a finals d'estiu, el primer cotxe que vaig conduir va ser el taxi del Manel". 

Etiquetes:
Societat