26 d'abril de 2024

Porc i Cervesa afegeix un concurs de llonganissa i repeteix el de cervesa artesana

La fira desdobla l'Aula del Gust i inclourà concerts de The soul beams i Men in black

Arola Cumeras 20 de setembre de 2016 a les 17:35
La presentació, a l'obrador de Can Cerilles de Manlleu, amb Eudald Sellarès, Maica Bassas, Pep Terradellas i Imma Muñoz

Porc i Cervesa, fira gastronòmica, concentra l’activitat en dues dates, el dissabte 24 i el diumenge 25. Aquest dimarts s’ha fet la presentació oficial, a l’obrador de Can Cerilles, un dels cansaladers emblemàtics de Manlleu que hi participen.


De fet, el seu responsable, Josep Terradellas, ha manifestat que l’impuls de la fira “es nota” pel que fa a les vendes i la notorietat, fins i tot en dies posteriors. Les expectatives són rebre 20.000 visitants de Manlleu, la seva àrea d’influència i també de fora de la comarca. Com a grans novetats, la tècnica de Fires, Imma Muñoz, ha explicat que es desdobla l’Aula del Gust, cosa que permetrà més activitats i més àgils. L’any passat ja es va començar a introduir “peces de música o cultura de petit format, més que grans concerts”, per poder “gaudir de la fira i també de la música. Els concerts seran de The soul beams i de Men in black.


El canvi de 3 a 2 dies, segons el regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarès, ha estat el resultat de les "reunions de valoració amb els expositors i altres persones que hi participen". Segons el regidor l’equip de govern “empoderem les persones que viuen el dia a dia de les activitats i fem una prova, ens ho agafem com un repte i veurem si amb aquest format ens hi sentim més còmodes, fent política participativa”. Sellarès també ha comentat que es farà la segona edició del Concurs de Cervesa Artesana i s’estrena un Concurs de Llonganissa de la Fira, de nou en col·laboració amb la Revista Cuina.


Segons Sellarès, l’estructura “també ha canviat i seran 49 expositors, creixem en nombre de cerveses artesanes, 14, i 11 punts de restauració”. També hi haurà “13 parades d’alimentació i artesania, quatre ‘food trucks’ que “hem reubicat i hem estat més rigorosos”. També hi ha “espais per la quitxalla, un punt d’informació i un estand de Ràdio Manlleu, emissora oficial de la fira.


Es torna a fer el vermut i el brunch, que van tenir “gran expectació i fins i tot en algunes parades es van esgotar les entrades”. S’ha remarcat la imatge de la fira, un cartell que vol ser “un paisatge urbà que no es descarta que es pugui convertir en estampats en diverses peces tèxtils”.


La regidora de Medi Ambient, Maica Bassas, ha aprofitat per presentar unes activitats del 10è aniversari de la recollida selectiva de matèria orgànica. Hi haurà un trenet que recorrerà els carrers de la ciutat els dies de la fira.

Etiquetes:
Economia i empresa