25 d'abril de 2024

La companyia Loropardos presenta l'esbojarrada Els 4 barres

L'obra de teatre presenta els primers terroristes catalans de la història

Albert Vilella Lleopart 22 de setembre de 2016 a les 11:57
Un cartell de l'obra

Amb l’objectiu de salvar Catalunya de l’enemic invasor, els quatre personatges que presenta l'obra Els 4 barres de la companyia Loropardos estaran disposats a fer qualsevol cosa per la seva causa. S'estrenarà el dissabte 1 d'octubre al teatre Cirvianum de Torelló


Eduard Pujol, Dani Panadero, Xavier Lozano, Xevi Capdevila, Berta Bonet i Pere Trabal seran els encarregats de donar vida als personatges d’aquesta adaptació de la pel·lícula 4 Lions, del director Christopher Morris. El manlleuenc Marc Casanova, integrant de la companyia Loropardos, explica que es tracta d'una obra d'humor "absurdament negre" que presenta els primers terroristes de la història. 


L’obra de teatre dirigida per David Ceballos, està ambientada a les rodalies de la Barcelona de 1714 i explica amb una hora i mitja la divertida aventura d’en Casilda, en Cagacristos, en Jan i en Garlopa. Els protagonistes d’aquesta representació decideixen que la lluita armada és la única solució per defensar el país i estan disposats a donar la seva vida a canvi de ser recordats i glorificats als llibres d'història. Amb el que no compten els personatges és amb la pròpia "idiotesa" que els ficarà en tot de situacions divertides. 


Les entrades ja estan a la venda al preu de 12 euros, a través de la pàgina oficial del teatre Cirvianum de Torelló, i a 14 euros a taquilla des d’una hora abans.

Etiquetes:
Cultura