27 d'abril de 2024

Ramón Julian acaba novè a París

Lan final es va complicar per a Julian que va caure en un canvi de presa

G.Moral 22 de setembre de 2016 a les 16:01
Ramon Julian

Ramon Julian segueix intentant fer un bon paper a la Copa del Món, però no acaba de trobar el ritme. Aquest cap de setmana, el de Manlleu va finalitzar en novena posició a París. Tot i tenir molt bones sensacions i un estat de forma excepcional, la final es va complicar en una presa a l’inici de la via on Julian va patinar i va caure.


Ramon Julian, sense opcions de guanyar el circuit mundial ha decidit afrontar al resta de proves de la millor forma. El manlleuenc segueix amb ganes de guanyar i sumar, però aquest any no acaba de trobar-se còmode a la Copa del Món.


El de Manlleu, va anar de més a menys en una prova que es va complicar, sobretot a la final. A les classificatòries Julian, demostrant un gran estat de forma, va  fer un gran paper ja que va ser dels pocs participants en aconseguir fer el ‘ Top’ en totes les vies. D’aquesta forma, l’escalador va aconseguir el pas directe a la final després de posicionar-se sisè a la general de la prova.


La final, però, no va començar com s’esperava. Julian molt motivat per la comoditat de les vies i el gran estat de forma  va encarar la via amb molta tranquil·litat. En el primers passos, però, el de Manlleu va perdre molt temps en un canvi de presa on no acabava de trobar el recolzament òptim. Finalment es va llençar a la següent presa però un peu li va patinar i va caure sense poder demostrat res a la final.


De nou la sort no ha acompanyat al manlleuenc però que segueix molt optimista per poder aconseguir un podi en la resta de proves que manquen.


 


 

Etiquetes:
Esports