24 d'abril de 2024

Una delegació d'una cinquantena de persones d'Alcaudete visita Manlleu

El recorregut els ha portat fins al Centre Cívic, els pisos de Can Garcia, l'Ajuntament, el Museu del Ter o Cau Faluga

Arola Cumeras 23 de setembre de 2016 a les 09:01
Una imatge de la delegació d'Alcaudete a la Colònia Rusiñol

Una delegació d’una cinquantena de persones d’Alcaudete, la població de Jaén que està agermanada amb Manlleu, són a la ciutat de visita des d’aquest dimecres al vespre. Han vingut amb alguns cotxes particulars i un autocar ple de veïns i veïnes de la població, vuit regidors i l’alcalde, Valeriano Martin, del PSOE.


Segons ha comentat el batlle, a quarts de 8 del vespre van arribar i “estem complint una tradició, ja que un any la delegació de Manlleu baixa a Alcaudete i el següent pugem nosaltres” i s’ha declarat “encantat, és un autèntic plaer estar aquí”. Es quedaran fins dissabte a la nit. Aquest dijous han estat tot el dia a la ciutat, i visiten el Centre Cívic, el Museu del Ter i la colònia Rusiñol. El divendres el passen a Sant Hipòlit i a Les Masies de Voltregà “amb qui també estem agermanats”.


En aquesta ocasió, no tindran parada a Porc i Cervesa ja que "el temps se'ns ha tirat a sobre; un altre any serà". La delegació d’Alcaudete sí que visitarà la fira i participarà a la programació especial que està preparant Ràdio Manlleu. L’alcalde també ha comentat que estan notant canvis a la ciutat, i ha citat l’enderrocament del primer bloc dels pisos de Can Garcia com a millora.


Martin explica que els llaços amb Manlleu ja s’han convertit en molt estrets “perquè més enllà de les relacions institucionals, que són agradables, també hi ha les personals que perduren en el temps”. Durant aquests anys, assegura, s’han creat “moltes amistats”.

Els representants del consistori d'Alcaudete a la sala de plens de l'Ajuntament de Manlleu

Etiquetes:
Societat