24 d'abril de 2024

Tres noves sessions de Les Golfes de l'Hospital, aquest cap de setmana

Des del Teatre Centre asseguren que es tracta d'una "comèdia anglesa, d'humor elegant"

Albert Vilella 23 de setembre de 2016 a les 12:01
Una imatge de l'obra

Les Golfes de l’Hospital ompliran l’Espai Rusiñol de Manlleu aquest divendres i la resta del cap de setmana. L’obra del director Josep Colomer tornarà a l’escenari degut a l’èxit que ha tingut en les única representació que se n'ha fet, per la festa major. 


Un cop més “Les Golfes de l’Hospital” ha rebut el suport del públic que avui tornarà a omplir l’Espai Rusiñol a dos quarts de deu del vespre. El Teatre Centre vol aprofitar l’afluència de gent  del cap de setmana de la Fira Gastronòmica del Porc i la Cervesa, per reprendre aquesta esbojarrada comèdia. Tal i com ens explica Emili Jané, president del Teatre Centre, amb aquestes tres actuacions es vol donar la oportunitat a tothom per veure l’obra que va arrasar a les taquilles.  


L’obra de Josep Colomer va exhaurir ràpidament totes les entrades per la Festa Major de Manlleu i aquesta vegada pràcticament ja ha aconseguit ocupar totes les butaques de l’Espai Rusiñol. L’horari de les funcions és divendres i dissabte a 2/4 de 10 del vespre i diumenge a les 6. Emili Jané ens comenta que està molt content del resultat d’aquest projecte que defineix com a comèdia anglesa, d’humor elegant.                                                                           


Les entrades encara es poden comprar a la Llibreria Jordà de Manlleu al preu de dotze euros per als socis i a quinze per als que no ho siguin.

Etiquetes:
Cultura