23 d'abril de 2024

El CP Manlleu torna a l'Ok Lliga davant el Noia Freixanet

El partit davant el Noia Freixanet es disputarà dissabte a les 19.30h

El Ter 23 de setembre de 2016 a les 16:39
cpmanlleu.cat

L’OK Lliga arrenca aquest cap de setmana amb tots els equips osonencs a punt. El CP Manlleu de Jefa Rovira arranca la nova temporada a la màxima categoria amb l’expectativa de ser els novells, un any més. La primera jornada el Manlleu s’enfrontarà a tot un històric el Noia Freixanet, dissabte a les 19.30h.


El nou CP Manlleu arriba molt il·lusionat, una vegada més, a la màxima categoria de l’hoquei estatal. El canvi més sonat és el nou entrenador, Jefa Rovira, que debutarà al capdavant d’un equip d’OK Lliga després de ser la mà dreta de Ricard Ares diverses temporades al Voltregà. Ara comença la cursa de Rovira al capdavant del Manlleu. El nou entrenador es va mostrar molt il·lusionat amb aquest nou repte i espera poder complir l’objectiu, mantenir la categoria.


Primera jornada complicada pel Manlleu que visita aquest dissabte la pista del Noia Freixenet. El conjunt de l’Anoia presenta diversos canvis. Entre els més destacats l’incorporació de Humberto Mendes, un vell conegut del Manlleu ja que va vestir la samarreta manlleuenca fa dues temporades. Un jugador molt ofensiu que juntament amb Esteller i Ferran Rosa miraran de portar de cap la defensa manlleuenca. Per altra banda el Manlleu espera fer un bon paper, la pretemporada del conjunt de Jefa Rovira ha estat molt completa aconseguint tots els objectius que s’havien marcat.


Jornada complicada pel Manlleu, rival difícil amb experiència, potencial a primera línia i a pista contrària. Tot i així el Manlleu ha preparat a consciència el partit per tal de tenir un bon debut.

Etiquetes:
Esports