26 d'abril de 2024

Torna la Setmana de la Gent Gran a Manlleu

Dijous serà a Manlleu el meteoròleg de TV3 Dani Ramírez

Albert Vilella Lleopart 26 de setembre de 2016 a les 12:21
Aquest dilluns ja s'ha estat fent una sessió de tai-txi. Foto: Constanci Navarro GFM

Manlleu enceta una nova edició de la Setmana de la Gent Gran. Des d'aquest dilluns i fins l’1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran, la ciutat s’omplirà d’activitats, exposicions, xerrades i música. Aquest dilluns al matí una classe a l’aire lliure de tai-txi ha donat el tret de sortida a la celebració. A les sis de la tarda a l’Ateneu de Manlleu es projectarà la pel·lícula “Elsa y Fred”, del director Michael Radford


Una vegada més les entitats de gent gran, amb el suport de l’Àrea de Promoció Social i Personal, han programat aquesta setmana dedicada a la gent gran. Com a novetats, aquest any es compta amb l’espai Aula Mercat de Manlleu i el dijous s’organitza una xerrada amb el meteoròleg de TV3, Dani Ramírez. Serà a les 6 de la tarda a la sala d'actes de l'Hospital de Sant Jaume. La regidora de Gent Gran Carme Trillas ens explica que es tracta de "l'acte estrella" d'aquesta setmana i que es separarà en una "primera part d'explicació teòrica sobre el temps" i "uns experiments" relacionats amb "les tempestes i els núvols". 


Entre les activitats planificades, destaca la visita al Món Sant Benet el dimecres 28 de setembre. Un cop allà, més de cent persones inscrites podran gaudir d’un dinar i del posterior ball. La sortida serà a les vuit del matí al Parc Àngela Roca i l’arriba està prevista a les set de la tarda al mateix lloc. Finalment el dissabte, Dia Internacional de la Gent Gran, s’ha organitzat la tradicional missa a les onze del matí i l’acte de clausura i homenatge a les persones que han format de la junta de l’ASVAT. Carme Trillas assegura que aquesta setmana sempre gaudeix d'una participació "molt bona".                                                                                      


Com cada any, des de l’Àrea de Promoció Social i Personal s’ofereix el servei de transport adaptat per a que les persones amb mobilitat reduïda puguin participar de les activitats. Cal sol·licitar aquest servei amb antelació trucant al 93 8510848.

Etiquetes:
Cultura