L'OK Lliga comença amb bon peu: victòria davant el Noia Freixenet (4-7)

El Manlleu tenia per endavant un difícil repte i l'ha superat amb escreix

D.Osa - CP Manlleu 26 de setembre de 2016 a les 16:11
cpmanlleu.cat

El sènior masculí ha debutat aquest dissabte a l’OK Lliga sumant els tres primers punts en joc després de superar el Noia Freixenet per 4 a 7. El porter Jordi Garcia ha estat decisiu per resistir les escomeses dels locals i fer valer l’encert golejador d’Aniol Mangas (4 gols), Marc Prat (2 gols) i Jaume Farrés.

El Manlleu tenia per endavant un difícil repte i l’ha superat amb escreix davant un Noia Freixenet que s’ha vist superat per la gran actuació dels osonencs i el mur que durant molts minuts ha suposat Jordi Garcia a la porteria visitant.

Ferran Rosa ha tingut l’oportunitat de marcar pel Noia amb un penal al primer minut però el seu xut s’ha estavellat contra el pal. A partir d’aquí, els dos equips han buscat la porteria amb insistència però ha estat el Manlleu qui l’ha trobat primer amb un gol de Marc Prat i un altre d’Aniol Mangas. Sergi Aragonès ha escurçat distàncies al minut 18 per anar al descans amb el resultat d’1 a 2.

Prat ha tornat a marcar quan passaven 10 minuts de la segona part i ha donat pas a un degoteig continu de gols. Mangas de falta directa i Jaume Farrés han deixat el partit molt de cara però Aragonès ha tornat a mantenir viu el seu equip.

Una targeta vermella molt rigorosa per l’ex-manlleuenc Humberto Mendes i una altra de blava per Rosa han posat el Noia contra les cordes. Aniol Mangas ha marcat el sisè gol pel Manlleu i ha fet impossible la remuntada dels de Sant Sadurní. Esteller i Rosa han reduït distàncies i Mangas ha posat la cirereta del pastís en transformar una falta directa a falta de 15 segons pel final.

La victòria davant el Noia Freixenet permet al Manlleu sumar els 3 primers punts de la temporada i buscar la segona consecutiva el proper dissabte 1 d’octubre, a les 8 de la tarda, quan rebrà la visita del Citylift Girona. Els gironins també han donat la sorpresa aquest dissabte després de superar el Liceo per 6 a 4.

Fitxa tècnica

CE Noia Freixenet.- 4

CP Manlleu.- 7

Gols: 0-1, m.5 Prat; 0-2, m.8, Mangas; 1-2, m.18, Aragonès; 1-3, m.35, Prat; 1-4, m.38, Mangas; 1-5, m.40, Jaume Farrès; 2-5, m.42, Aragonès; 2-6, m.44, Mangas; 3-6, m.46, Esteller; 4-6, m.49, Rosa; 4-7, m.49, Mangas.

CE Noia Freixenet: Luis Gil (p), Jordi del Amor, Humberto Mendes, Nil Roca, Sergi Aragonès -cinc inicial-, Aleix Esteller, Ferran Rosa, Eloi Albesa, Arnau Xaus, Jesus Fernandez (p).

CP Manlleu: Jordi Garcia (p), Jaume Farrés, Aniol Mangas, Juli Anguita, Marc Prat -cinc inicial-, Albert Grau, Adrià Ballart, Albert Bigas, David Martí, Gerard Folguera (p).