23 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu presenta oficialment la nova gespa del Municipal

Després de diversos mesos d'obres el Manlleu ja pot gaudir de la gespa nova

El Ter 26 de setembre de 2016 a les 18:02
Foto: Eloy Garcia

L’AEC Manlleu va inaugurar divendres la remodelació del camp municipal d’Esports. Amb les obres finalitzades des de fa unes setmanes només quedava que les institucions fessin l’inauguració oficial de les noves instal·lacions. Una millora d’instal·lacions que s’ha centrat en el canvi de la gespa, tot i que també s’ha millorat la tribuna.


L’acte de presentació de la nova temporada de l’AEC Manlleu va servir també per inaugurar, oficialment, la millora de les instal·lacions del camp esportiu. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Àlex Garrido i el regidor d’esports Enric Vilaregut, en representació de l’Ajuntament de Manlleu, i també de Josep Salom diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona. Totes dues institucions van parlar que aquestes millores han de servir perquè l’AEC Manlleu segueixi mantenint el prestigi que té per tot el país. Tant Salom com l’alcalde i el regidor van elogiar la gran feina que ha realitzat el club els últims anys i que volen que així es mantingui per molts anys més. 


Unes instal·lacions que han consistit, principalment, en el canvi de la gespa per una d’última generació especialment creada per la pràctica de l’esport. Per altra banda també s’han millorat les localitats de la tribuna principal i s’ha eliminat el mur de pedra que hi havia en una part del camp per una balla metàl·lica.


 

Etiquetes:
Esports