26 d'abril de 2024

Manlleu renova el conveni del programa Reempresa per als propers quatre anys

L'OPE de  Manlleu formalitza la prestació dels serveis propis de la Reempresa a una part d'Osona nord

elter.net 27 de setembre de 2016 a les 09:15
La presentació del nou enfocament que es vol donar a Reempresa

L’Ajuntament de Manlleu és un punt d’atenció a la Reempresa des del 2013. En aquest nou període de la Reempresa, Manlleu farà un treball conjunt amb les àrees de promoció econòmica d'una quinzena de poblacions.


Es tracta de Roda de Ter, Les Masies de Roda, l’Esquirol, Tavertet, Rupit i Pruit, Sant Pere de Torelló, Sant Hipòlit de Voltregà, Les Masies de Voltregà, Santa Cecília de Voltregà, i els municipis integrants del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. Reempresa és un programa que facilita la compravenda d’empreses per part de persones que vulguin donar-los continuïtat, a través d’un mercat d’oferta de projectes cedents i sota una metodologia d’acompanyament en els processos.


Per tal d’explicar el funcionament del programa i establir les formes d’actuació amb cada municipi, es va celebrar una reunió amb els polítics i els tècnics de Promoció Econòmica de l’àrea de cobertura, dijous 22 de setembre. Els assistents van ressaltar la idoneïtat del programa com a eina per ajudar a les empreses que volen tancar a trobar una persona que pugui agafar-ne el relleu, de manera que l’empresa no es perd i la persona crea el seu propi lloc de treball.

Etiquetes:
Economia i empresa