24 d'abril de 2024

El Festival de Blues de Vic s'allarga un dia i incorpora la Jazz Cava com a escenari

El cap de cartell d'aquest any és el guitarrista Amadeu Casas, que divendres farà una master class i dissabte actuarà

El Ter 3 de desembre de 2008 a les 14:03
El cartell de la tercera edició
Aquest divendres comença la tercera edició del Festival de Blues de Vic. Les principals novetats d’un festival que va camí de consolidar-se són que s’obre un nou escenari i que el festival s’allarga un dia més.

El nou espai és la Jazz Cava, ja que les anteriors edicions totes les actuacions tenien lloc al Casino de Vic. El responsable de Mas de Bigues, Jaume Soler, considera que aquesta prolongació és una aposta de futur que incorpora un lloc emblemàtic com la Jazz Cava.

Un dels plats forts serà el cap de cartell Amadeu Casas, el guitarrista de blues que actuarà dissabte i que divendres farà una classe magistral. La master class de guitarra al Mas de Bigues serà gratuïta pels alumnes de l’Escola de Música de Vic, persones amb el Carnet Jove i amb el Carnet de Vic Cultura. Per la resta tindrà un cost de 5 euros.

Divendres la Jazz Cava acollirà el concert gratuït del segon disc de Walking Stick Man que donarà el tret de sortida al Festival de Blues de Vic. Segons Jaume Soler, el criteri de selecció és programar actuacions de fora i també locals, per la qual cosa dissabte, a més d’Amadeu Casas, actuarà el grup osonenc 4 Cats.

El cost global dels dos concerts de dissabte és de 10 euros, però també amb descomptes importants per a molts col·lectius. Segons Soler, la cultura ha de ser assequible, per la qual cosa s’ha mirat de moderar els preus. Des de l’organització es pretén que any rere any el festival agafi nom i apropi el blues, un estil minoritari, a la societat.

Una imatge de la presentació

Etiquetes:
Cultura