24 d'abril de 2024

Una veïna de Manlleu mor en un accident de trànsit a la C-17

L'accident s'ha produït al voltant de 2/4 de 4 de la tarda al quilòmetre 38

elter.net 30 de setembre de 2016 a les 10:27

Una veïna de Manlleu de 29 anys ha mort aquest dijous a la tarda en un accident de trànsit a la carretera C-17 a Tagamanent (el Vallès Oriental), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. La passatgera davantera del turisme ha hagut de ser traslladada a l'Hospital de Granollers amb diagnòstic lleu.


L'accident s'ha produït al voltant de 2/4 de 4 de la tarda al quilòmetre 38,5 en sentit nord quan un vehicle ha sortit de la via i ha bolcat. La via ha patit cues d'uns 5 quilòmetres i ha arribat a quedar tallada en ambdós sentits durant una hora i mitja.


Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 14.59 hores. Per causes que encara s’estan investigant i amb hipòtesis que apunten a un despreniment de roques, ha mort la conductora, M.V.R., de 29 anys i natural d’Aiguafreda. Arran del sinistre, es van activar dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del SEM.  


El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Etiquetes:
Societat