26 d'abril de 2024

Invulnerables atén una quinzena d'infants en risc d'exclusió

Els nens i nenes van participar al Casal d'Estiu de l'Ajuntament i durant aquest curs es vol arribar a 50 famílies

Albert Vilella 30 de setembre de 2016 a les 12:01
Una imatge d'una xerrada dins del projecte Invulnerables de Manlleu

El projecte Invulnerables s’estrena a Manlleu i pretén donar suport a cinquanta famílies de la ciutat que es troben en risc de pobresa o d’exclusió social. En els últims mesos s'ha posat en marxa la iniciativa que treballa conjuntament amb els Serveis Socials de l’ajuntament.


Invulnerables és una iniciativa que coordina la Fundació Projecte i Vida i els Serveis Socials de l’Ajuntament de Manlleu. Aquest projecte té previst donar ajudes a cinquanta famílies de la ciutat amb vulnerabilitat econòmica i trencar amb el cercle de pobresa que en moltes ocasions deriva en marginació social.


Aquesta iniciativa va encarada sobretot als infants i té dues vessants que van des d’ajudes materials, com per exemple, llibres, material escolar o ulleres, a reforç educatiu, atenció terapèutica o psicològica. Gràcies al projecte Invulnerables, aquest estiu un total de 16 criatures, 11 nenes i 5 nens, de 4 a 13 anys, han pogut participar del Casal d’Estiu durant el mes de juliol.


Dolors Collell, regidora de Promoció Personal i Social, ha comentat que Manlleu és una de les vuit zones de Catalunya escollides per portar a terme el projecte Invulnerables, juntament amb Figueres, Salt, Lloret de Mar, Lleida, Manresa, El Vendrell i Tortosa. Dolors Collell també ens explica que està previst que aquest projecte doni suport durant tot aquest curs escolar i que continuï les seves accions l’estiu que ve.  

Etiquetes:
Societat