26 d'abril de 2024

Espanya amb Anna Casarramona directe a semifinals del mundial

Han superat a Itàlia (4-0) i hauran de superar a Argentina si volen ser a la final

El Ter 30 de setembre de 2016 a les 16:43
Anna Casarramona celebrant el primer gol. Foto:fep.es

La Selecció Espanyola Femenina d'hoquei sobre patins s'ha classificat per a les semifinals del Campionat del Món, que se celebra en Iquique (Xile). El quadre espanyol ha derrotat a Itàlia (4-0) i s'enfrontarà a Argentina, la matinada del 30 de setembre a l’1 d'octubre a les 03:00 hores. Novament Anna Casarramona va tenir un paper important dins del partit sobretot a la primera meitat amb un gol.

El conjunt entrenat per Alejandro Domínguez ha hagut de remar amb força per esfondrar el mur plantat i custodiat per una inspirada Zarantonello, que va parar dos penals. La portera italiana va estar intractable però la insistència espanyola  va tenir premi quan  a quatre minuts de finalitzar el primer temps, la manlleuenca Anna Casarramona sorprenia la porteria italiana amb un potent xut immparable.

A la segona part es va viure el mateix guió que en els primers 20 minuts de la primera. Més domini per al combinat espanyol però Zarantonello de nou intractable aturava tot el què li arribava. A partir del 21 però, Berta Busquets superava a la portera italiana amb un gran gir i arrossegament dins de l'àrea i posava el 2 a 0 al marcador. Amb tot a favor, Espanya sentenciava el duel amb punts de Laura Puigdueta i Natasha Lee, de falta directa.

Victòria que posa el conjunt espanyol d’Anna Casarramona a semifinals, una semifinal davant Argentina que es perfila com el partit del torneig. Un gran duel que es jugarà aquesta mateixa matinada a les 03.00h hora peninsular.

LA FITXA DEL PARTIT

España, 4
Italia, 0

Espanya (1+3): Teresa Bernadas, Anna Casarramona, Berta Tarrida, Sara González, Laura Puigdueta – cinco inicial – Maria Díez, Natasha Lee, Berta Busquets y Marta González.

Itàlia (0+0): Sara Zarantonello, Maria Teresa Mele, Giulia Galeassi, Pamela Lapolla y Erika Ghirardello– cinco inicial – Elena Tamiozzo.

Gols: 1-0, Anna Casarramona, min 16; 2-0, Berta Busquets, min 35; 3-0, Laura Puigdueta, min 39; 4-0, Natasha Lee, min 39.

Àrbitres: José Risso (ARG) y Daniel Löewe (ALE).