25 d'abril de 2024

El Consell Comarcal d'Osona aprova el projecte de construcció d'un dessorrador al pou de Mitjavila

S'ha aprovat amb tots els vots a favor dels consellers

El Ter 1 d'octubre de 2016 a les 12:22
Un moment del Ple del Consell Comarcal d'aquest dijous 29 de setembre

El Ple del Consell Comarcal d‘Osona aprova de forma definitiva el projecte de construcció d’un dessorrador al pou de bombes de Mitjavila al sistema de sanejament de Manlleu. Ho ha fet amb el vot afirmatiu dels 30 consellers comarcals assistents a la sessió d’aquesta setmana, dijous 29 de setembre a Vic.


En aquest ple també s’ha aprovat el Compte General del Consell i el de l’Organisme Autònom de Recaptació, corresponent a l’exercici 2015 i, també, un expedient de modificació de crèdits que contempla la formalització d’un préstec per a l’adquisició d’una nau industrial.


Aquests dos punts de l'ordre del dia es van aprovar amb els vots afirmatius de l'equip de govern i l'abstenció del grup comarcal de la CUP, que van justificar l'abstenció, en el cas del Compte General, en el fet que malgrat que aprecien el poc endeutament, consideren que el pressupost del Consell Comarcat no els representa per continuista. I en el cas de la formalització del préstec es van abstenir perquè aquests diners es podrien destinar a altres serveis.

Els consellers del Ple votant els punts de l'ordre del dia

Etiquetes:
Economia i empresa