23 d'abril de 2024

L'Aula Mercat es reactiva amb cursos de cuina medieval o de pa casolà

Cursos com el de xocolata, panellets o canapès creatius ja tenen totes les places esgotades

Arola Cumeras 11 d'octubre de 2016 a les 16:48
AulaMercat

Amb l’arribada de la tardor, s’ha reprès l’activitat a l’Aula Mercat de Manlleu. Després d’una sessió de cuina en anglès i una altra d’aprofitament, dijous dia 13 la historiadora Rosa Monturial s’endinsarà en  menges oblidades i altres que han perdurat però tenen l’origen a l’Edat Mitjana. En parla la dinamitzadora del mercat, Olga Moreno.


Les inscripcions es poden fer escrivint un correu a activitats@mercatmanlleu.cat o bé trucant al 93 851 50 22. Hi ha alguns dels tallers que ja tenen les inscripcions plenes, com és el cas del taller de panellets, el de petits fours o el de canapès creatius.  Segons Moreno, “estem parlant amb els cuiners per veure si podem fer els grups una mica més grans”. Es tracta de “coses pensades seguint el calendari, amb el Nadal que s’acosta; són temàtiques que agraden molt i cada any s’omplen”.


Ara ja fa un any que es va encetar el programa Tu no ho llencis, que es fa cada primer dijous de mes, amb el lema de l’aprofitament. La cuinera Montse Blanch “fa cada mes una proposta diferent, obrirà la nevera i segons el que tingui ens ensenyarà receptes; a la primera sessió de la tardor va ensenyar a adobar i envinagrar. Els tallers de cuina amb idiomes, anglès i francès, són per a “grups més reduïts, de 10 o 12 persones, perquè és més un taller de conversa”.

Etiquetes:
Economia i empresa