26 d'abril de 2024

El Grup Carrera commemora els 70 anys de la seva fundació

Ràdio Carrera està organitzant la XII edició de la Convenció Grup Carrera, que tindrà lloc els propers 18 i 19 d'octubre

elter.net 14 d'octubre de 2016 a les 09:09
Una imatge dels directius del Grup Carrera

L’empresa manlleuenca Carrera va celebrar el seu 70è aniversari a finals de setembre, tot commemorant que el 20 de setembre de 1946 va començar els seus passos de la mà del seu fundador, Joan Carrera.


Per fer partícips d’aquesta efemèride als seus clients, ha llançat una oferta especial de descompte per a 70 productes escollits que es poden adquirir a les botigues i al web grupcarrera.com. Durant aquests 70 anys, l’empresa Ràdio Carrera SA ha mantingut el seu caràcter proper, estant en mans ara de la tercera generació familiar, però creixent en el nombre de botigues pròpies (12) i associades (més de 50) i també amb la incorporació del comerç al major.


En paral·lel a la celebració del 70 aniversari, Ràdio Carrera està organitzant la XII edició de la Convenció Grup Carrera, que tindrà lloc els propers 18 i 19 d’octubre al Gran Palas Hotel Conventions SPA & Wellness de La Pineda (Vila-seca, Tarragona). La convenció reuneix gairebé una cinquantena de proveïdors de les marques principals d’electrodomèstics i parament de la llar i prop de 200 comerciants de tot Catalunya per facilitar-los la interacció i el coneixement de producte a poques setmanes de l’inici de la campanya de Nadal.

Etiquetes:
Economia i empresa