27 d'abril de 2024

Comença la recollida de roba de cara als tres intercanvis del Temps x Temps

Els mercats tindran lloc l'11 i el 12 de novembre

Arola Cumeras 14 d'octubre de 2016 a les 18:08
Imatge d'una edició anterior

Ja s’ha obert el termini per poder participar als mercats d’intercanvi de roba que promou el programa Temps x Temps de l’Ajuntament de Manlleu. Es faran tres edicions del Tenim Roba Estesa.


La primera serà la infantil el divendres 11 de novembre a l’escola bressol Els Picarols amb roba i objectes per a infants de 0 a 6 anys. L’endemà, dissabte 12, tindran lloc les altres dues, la juvenil a l’Ateneu i la general a l’Espai Express, a la plaça Fra Bernadí.


La regidora de Participació Ciutadana, Carme Trillas, diu que aquesta tardor-hivern ja s’ha complert el desè aniversari i considera que els intercanvis "ja estan molt arrelats". La tècnica de Participació Ciutadana, Mercè Sayol, ha comentat que com a màxim es poden dur “cinc peces de roba per persona i que estiguin molt ben conservades; a canvi, es donen uns tiquets que s’utilitzen com a moneda el dia de l’intercanvi”.


Els organitzadors pensen que no seria bona idea unificar els tres intercanvis perquè la gent jove “ha de tenir el seu propi lloc i volem potenciar l’indret de cultura que és l’Ateneu de Manlleu, donar-ho a conèixer més”. Així “tenen el seu espai, poden anar amb colla i veure la roba d’una altra manera i emprovar-se-la”. Sayol reivindica la versió infantil perquè “les mares i pares ho tenen molt més fàcil si es fa a la mateixa escola bressol”.


La roba es pot  dipositar en diversos punts de recollida. D’una banda, la tercera planta de Can Puget (de 8 a 15 i els dimarts de 4 a 6) , l’Ateneu (de 1 a 19 el dissabte 29 i dissabte 5) el Centre de Formació d’Adults Miquel Martí i Pol (dijous de 17:30 a 19), el Casal Cívic Frederica Montseny (dimarts i djious de 10 a 12 i dilluns, dimarts i dijous de 16 a 18) i l’ASVAT (de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 15 a 18).


Enguany El rober, al carrer Núria de Manlleu, gestionat per Dones Solidàries, fa la campanya Dóna’m abric i segons Trillas, des de l’intercanvi de roba també es podran recollir abrics i mantes. Igualment “la roba sobrera sempre s’entrega en donació a aquesta mateixa entitat”.

El cartell on s'especifiquen tots els detalls d'aquest edició

Etiquetes:
Societat