25 d'abril de 2024

L'Ateneu Manlleu acull la presentació del llibre "Conversaciones con una teta" sobre el càncer de mama

L'autora, Lola Galvan explicarà també en un monòleg la seva experiència després del diagnosi d'un càncer de pit

Gisela Francàs 15 d'octubre de 2016 a les 12:17
La presentació serà aquest dilluns 17 d'octubre i és oberta i gratuïta per a tothom

L’Ateneu Manlleu acull aquest dilluns 17 d'octubre la presentació del llibre i un monòleg sobre el càncer de mama. Lola Galván, de Torredembarra, ha escrit el llibre “Conversaciones con una teta” on explica el procés que va viure després que li diagnostiquessin un càncer de mama i com va afrontar que li extirpessin un pit.


De tota aquesta experiència, que li ha canviat la vida, n’ha fet també un monòleg. Carme Trillas, regidora de Participació Ciutadana, ha explicat a Ràdio Manlleu que "vaig llegir una entrevista que li feina a la Lola Galván a la contraportada del diari El Periódico de Catalunya i em va captivar" i afegeix que després "em vaig posar en contacte amb ella i vam connectar". En el llibre explica com "li va canviar la vida després que li extirpessin un pit al cap de quinze dies que li diagnostiquessin un càncer de pit".


Tota la recaptació aconseguida amb la venda del llibre es destinarà a l’Associació contra el Càncer de Torredembarra, localitat on viu Galván. A la presentació es podrà comprar el llibre i la mateixa autora en signarà els exemplars. Trillas espera que després de la difusió que s’ha fet de la presentació a través de les xarxes socials, del mateix Ateneu i els mitjans, la població de Manlleu, “sempre molt col·laboradora i viva en aquest aspecte”, respongui a la crida.


La presentació de "Conversaciones con una teta" tindrà lloc el proper dilluns 17 d'octubre a les 6 de la tarda a l’Ateneu Manlleu que cedeix la sala a l’Ajuntament per acollir aquest acte. L’entrada és oberta i gratuïta a tothom.

Etiquetes:
Cultura