25 d'abril de 2024

Diumenge arrenca el Fòrum Gastronòmic Barcelona

La fira es farà al Recinte Gran Via de Fira Barcelona del 23 al 26 d'octubre i hi participaran més de 500 marques

Albert Vilella 15 d'octubre de 2016 a les 14:47
En el Gastronòmic Barcelona hi participaran cuiners osonencs de renom com Nandy Jubany

El Fòrum Gastronòmic Barcelona 2016, organitzat per l’empresa manlleuenca Pep Palau, von Arend & associats, revalida la seva posició amb més de 500 marques que hi participaran. La fira es farà al Recinte Gran Via de Fira Barcelona. 


Arriba una nova edició del Fòrum Gastronòmic Barcelona, i ho fa amb una notòria presència osonenca. El congrés, que enguany anirà centrat a l’univers dolç, se celebrarà del 23 al 26 d’octubre a Barcelona. Amb una fira que comptarà amb la participació de més de 200 empreses, algunes de les representacions osonenques seran La Selecta, Coca de Folgueroles, Casa Sendra, Caffè Fantini, Sambucus i Embotits La Gleva.


Pep Palau, gastrònom i creador de la marca Fòrum Gastronòmic, explica que hi haurà una presència de personalitats osonenques destacades "reconegudes internacionalment i que juguen a a la divisió d'honor" com Nandu Jubany, entre altres.


El programa d’activitats també inclourà sessions amb Nandu Jubany, que mostrarà les postres de Can Jubany, la presentació del llibre de receptes del manlleuenc Ramon Morató i Josep Maria Ribé i el taller de David Gil, amb les postres més representatives de cada establiment del grup elBarri d’Albert Adrià. Pel que fa a les novetats, aquest any hi haurà una forta oferta de restauració de cuina de tot el món i un espai dedicat a la cocteleria.


El col·lectiu Osona Cuina oferirà també diverses activitats. Una de les sessions, diumenge, anirà a càrrec del manlleuenc Manel Molera del Torres Petit, Pep Palau també ha volgut destacar l’acte que es farà el dilluns 24 d’octubre que es retrà un reconeixement a Quim Capdevila, mestre xocolater i activista polític.

Etiquetes:
Economia i empresa