26 d'abril de 2024

Entren a robar al bar Mundial, al Foment i al Brindis en les últimes tres setmanes

Després d’haver entrat al bar Mundial i al Foment, dimecres a la nit van robar al Brindis

El Ter 4 de desembre de 2008 a les 12:47
La Policia Local i els Mossos col·laboren per esbrinar qui han estat els autors dels robatoris
Tres bars de Manlleu han sofert robatoris en les últimes tres setmanes. La Policia Local ha confirmat que arran dels robatoris, que han afectat el bar Mundial, el Foment i el Brindis, s’ha obert una investigació dels Mossos d’Esquadra per mirar d’aclarir els fets i establir si poden estar vinculats o no.

El sotsinspector del cos manlleuenc, Jesús Calvo, explica que la coincidència que els robatoris hagin estat en tres establiments públics amb la mateixa activitat els ha donat més ressò. Tot i això, afirma que no es pot parlar d’onada de robatoris però reconeix que crida l’atenció que tots s’hagin comès en bars cèntrics.

Després d’haver entrat al Mundial i al Foment, dimecres a la nit es van endur la caixa i la recaptació de les màquines escurabutxaques del bar Brindis. El sotsinspector parla d’aquest últim succés i de com els objectes sostrets són similars en els tres casos.

La Policia Local de Manlleu fa una crida a la calma, ja que segons Calvo no es pot dir que l’índex de criminalitat hagi augmentat aquests dies. Com cada any coincidint amb les dates nadalenques, la Policia Local activarà un dispositiu especial per poder reforçar la presència policial i donar més tranquil·litat a la població. Les patrulles seran mixtes, entre policia i mossos, i seran presents als comerços, especialment entre el 15 de desembre i els 6 de gener. Calvo no preveu que hi pugui haver un repunt dels fets delictius, però igualment s’aprofitarà les festes per repartir tríptics amb consells de seguretat, ja que la prevenció és important.
Etiquetes:
Sostenibilitat