27 d'abril de 2024

Dani Parés guanya la Trail del Bisaura

Dani Parés guanya la prova absoluta i Mònica Comas en categoria femenina en el recorregut de 50km

El Ter 20 d'octubre de 2016 a les 17:14
Dani Parés creuant la línia d'arribada. Foto:Trail del Bisaura

Dani Parés es va imposar en aquest cap de setmana a la Trail del Bisaura. El manlleuenc va aconseguir la victòria a la cursa reina de 80km amb un temps de 10 hores 44 minuts 08 segons. Parés es va unir al grup capdavanter de quatre corredors per anar desfent la seva estratègia de cursa fins creuar la línia d’arribada en primer lloc.

Dani Parés es va mostra molt fort durant tot el recorregut, un recorregut molt dur per les muntanyes del Bisaura.  El de Manlleu va tenir molt clar quina seria la seva estratègia, que seria a tacar a partir de la part mitja de la cursa. D’aquesta forma el manlleuenc, complint l’objectiu, va anar retallant distàncies al primer classificat fins al moment Guillem Ayats. Parés va passar a Ayats i va apretar fins al final fins arribar en primera posició a 13 minuts d’Ayats que va acabar finalment segon. Jaume Folguera tancaria el podi a 43 minuts de Parés.

Per altra banda, alguns Apòstols de Bacus també hi van prendre part i van fer un grandíssim paper. En la categoria femenina en el recorregut de 50Km Mònica Comas va ser la vencedora amb un temps de 6h 58min i 20seg. L’integrant del Apòstols, va realitzar una cursa per emmarcar marcant la diferència des de bon començament i proclamant-se vencedora en al seva categoria.

En la categoria de 21km masculina Benet Pous va pujar al podi en segon lloc, amb un temps de 2h07m. Albert Generó, per la seva banda, va ser quart en la mateixa categoria.