23 d'abril de 2024

El Grup Excursionista Manlleu fa una crida als socis per formar una nova junta

Un dels projectes de l'entitat és canviar la seu social i situar-la al rocòdrom de can Tiba-li

Arola Cumeras 20 d'octubre de 2016 a les 12:28
El president sortint del GEM, Miquel Casas

El GEM, el Grup Excursionista Manlleu convocarà eleccions per tal que en sorgeixi una nova junta. El president actual, Miquel Casas, i part d’aquesta junta, ha presentat la dimissió i han fet una carta a tots els socis, uns 350, fent una crida per demanar-los ajuda.


Segons Casas, “hem demanat ajuda” perquè  “seria molt trist que l’entitat, amb 50 anys d’història, desaparegués d’aquesta manera”. De moment, veu una llum al final del túnel perquè s’han ofert per entrar a la junta “persones com ara Jordi Serrat, que es cuida del rocòdrom de Can Tiba-li, en Pere Clota, del Bicicims i un noi jove que ha estat una sorpresa, en Xavier Comarrius”. Miquel Casas diu que “per seguir donant-los suport, jo em quedaria com a vocal” i esperen “mobilitzar més socis amb aquesta carta, com a mínim un 1% que vingui també a col·laborar”.


Fa quatre anys va entrar “tot un grup de gent com a junta gestora perquè l’antic president, Lluís Vila, va plegar”. Miquel Casas diu que “ningú jovent o agafava l’entitat i vam estar-hi dos anys de justa gestora i dos més, ja legalitzats a través del Consell Català de l’Esport”. Segons Casas, encara faltaven dos anys més però “una sèrie d’esdeveniments han fet que la setmana passada hi hagués dues dimissions, de Joan Dot i d’Imma Molist, ara es convoquen eleccions i intentarem aconseguir una nova junta”.


Precisament, tenen nous reptes per endegar i volen establir la seu social a Can Tiba-li mateix, habilitant-hi un local a la part nova, inaugurada l’any passat, i deixar la seu de Can Puget. El president sortint comenta que es farà perquè “hi veiem molt poca gent durant l’any, i només per qüestions com les assegurances”. Casas diu que “molt jovent veuria com funcionem i probablement entrarien a l’entitat”.


El canvi “suposaria que per fer les assegurances no només es podria venir el dimecres, sinó cada dia, mentre el rocòdrom fos obert”. Les obres, com ara “fer el terra nou” començaran “a partir d’ara” i aquest és “un dels incentius que tenim per donar un tomb i fer que l’entitat pugui tenir llarga vida”. Estan constatant que “el nou rocòdrom té molt d’èxit i pensem que podem donar més vida al GEM tenint l’oficina allà baix”.

Etiquetes:
Societat