26 d'abril de 2024

Eduard Marginet presentarà candidatura a la presidència de l'AEC Manlleu

Aquest més de novembre es convoca assemblea extraordinària per establir calendari electoral

El Ter 21 d'octubre de 2016 a les 16:41
Eduard Marginet de rosa al centre de la foto

L’AEC Manlleu presenta nova convocatòria d’eleccions a la presidència del club. Eduard Marginet, membre de la junta des de fa quatre anys s’ha decidit a presentar candidatura a la presidència. D’aquesta forma a principis de novembre es convocarà una assemblea extraordinària per marcar  el calendari electoral per a la nova junta del club.


Al final de la temporada passada la junta va decidir deixar el projecte que s’havia proposat per a quatre anys. El club es va veure obligat a convocar una assemblea extraordinària per trobar una nova junta. Després del calendari electoral no es va presentar cap candidatura a la presidència, i el club es va veure obligat a començar la temporada amb junta gestora. Una junta gestora que, tal i com estipulava als estatuts, havia de deixar de ser funcional dins un calendari establert. Un calendari que finalitzava a finals d’aquest més d’octubre si no es presentava candidatura abans.


Després de diversos rumors que relacionaven diversos empresaris manlleuencs a encapçalar una llista per constituir una nova junta, aquesta setmana s’ha fet oficial que Eduard Marginet presentarà una candidatura amb l’empresari al capdavant. Marginet que actualment regenta un local a Manlleu relacionat amb la venda de cafè, ha tirat de coratge i ha decidit presentar candidatura. En declaracions al 9nou, Marginet ha afirmat que la llista estarà constituïda per una junta continuista amb molts integrants que van formar part de la junta encapçalada per Josep Anglada. També ha afirmat que els objectius principals d’aquesta nova junta serà  centrar-se en la vessant social i també amb el primer equip. Però principalment en intentar de deixar el deute del club a zero.


Uns objectius molt clars que es volen treballar amb eficàcia, però tot deprendrà del que passi durant el període electoral i si finalment els socis trien la candidatura de Marginet.


De moment ja s’ha establert la convocatòria d’una assembla extraordinària a principis del més de novembre on s’estipularà el calendari electoral.

Etiquetes:
Esports