26 d'abril de 2024

La convenció del Grup Carrera aplega set-centes persones

La convenció s?ha celebrat el 18 i 19 d?octubre i ha agrupat 50 proveïdors i més de 600 clients

Albert Vilella 21 d'octubre de 2016 a les 18:18
Una imatge de la convenció. Foto: Grup Carrera

L’empresa manlleuenca Ràdio Carrera ha organitzat aquesta setmana la 12ª Convenció Grup Carrera per a proveïdors i clients. Les jornades s’han celebrat dimarts i dimecres a Vila-seca, Tarragona, i ha acollit a prop de set-centes persones.


En un mes de celebració per l’empresa, Ràdio Carrera ha organitzat la 12a edició de la Convenció Grup Carrera. Aquestes jornades estan pensades perquè tots els clients associats puguin interaccionar entre ells i tinguin la possibilitat de presentar les novetats dels seus productes. Tal i com ens explica Montse Sala, directora comercial del Grup Carrera, aquesta convenció arrencava amb el lema “Fem pinya”.


L’objectiu principal d’aquestes convencions és unir diferents botigues i empreses. Amb aquesta unió es pot aconseguir avantatges competitives respecte altres negocis del sector i oferir un millor producte al client.


La convenció s’ha celebrat el 18 i 19 d’octubre a l’hotel Gran Palas Pineda i ha aconseguit agrupar 50 proveïdors i més de 600 clients. Aprofitant la concentració de les jornades, aquest dimarts el Grup Carrera va organitzar un sopar per celebrar els 70 anys de l’empresa. En aquest sopar hi va poder assistir prop de 300 persones i tota la família propietària de l’empresa, inclús potser, la pròxima generació que es posarà al capdavant del Grup Carrera. 

Etiquetes:
Economia i empresa