24 d'abril de 2024

El Manlleu perd per golejada davant del Terrassa (4-1)

Després d'una primera part excel·lent, els de Miquel Muñoz han desaparegut en la segona meitat

Albert Vilella Lleopart 24 d'octubre de 2016 a les 11:15
Partit entre el Terrassa i el Manlleu de la temporada passada

Aquest cap de setmana l’AEC Manlleu no aconsegueix sumar cap punt al camp del Terrassa (4-1). Durant la primera part el Manlleu ha deixat veure la seva millor versió i al minut 16 Martí Soler ha encetat el marcador pel conjunt de Miquel Muñoz. Amb una primera meitat excel·lent, a la segona part les coses s’han torçat. El Manlleu ha sortit del descans totalment desconcentrat i el Terrassa se’n ha aprofitat. El final del partit l’electrònic mostrava un rotund 4 a 1, després d’una segona part desastrosa dels manlleuencs.

El partit al camp del Terrassa ha començat amb un avís de l’equip local, que estrenava entrenador nou, Agustín Vacas. Al minut 3 Amantini ha enviat la pilota i ha posat en alerta als manlleuencs. A partir d’aquí, el Manlleu ha anat de menys a més, amb el gol de Martí Soler al minut 16, els de Miquel Muñoz s’han trobat còmodes i han dominat la primera part. Sòlids en defensa i ambiciosos en atac el Manlleu ha ensenyat del que pot ser capaç. Tret d’alguns intents poc perillosos del Terrassa, les ocasions més clares les va tenir el Manlleu.

A la segona part, les coses s’han capgirat. Pol Coll i Uroz han tingut dues ocasions per sentenciar el partit, però que no han sabut aprofitar-les. Cinc minuts després d’haver començat la segona meitat, ha començat la davallada dels manlleuencs. Al minut 58, Raúl Torres ha rematat sol davant la portaria d’Aroca i ha aconseguit l’empat pel Terrassa. Set minuts més tard, un xoc entre Abde i Aroca ha deixat la pilota morta als peus de Raillo, que ha aprofitat per marcar el segon per l’equip local. En aquesta mateixa jugada Marc García ha vist la segona groga. Les possibilitats de sumar davant del Terrassa s’anaven esvaint. A partir d’aquí el Manlleu ja no ha sigut capaç de res. En el 77 Velillas ha marcat el tercer, al 81 Uroz també ha sigut expulsat i ja en el descompte Joel ha marcat el quart pel Terrassa que ha acabat golejant als manlleuencs i ha validat la dita, entrenador nou, victòria segura. Miquel Muñoz recalca la bona primera part, però lamenta les errades defensives i les ocasions fallades, "hem estat massa fluixos". Miquel Muñoz continua remarcant que s’ha de seguir treballant per aconseguir que arribi la primera victòria. L’entrenador manlleuenc també comenta les dues expulsions del seu equip, de Marc García i d'Uroz" han sigut "tontes, tontíssimes".

El proper diumenge a les cinc de la tarda, el Manlleu ho tornarà a provar davant del Sant Andreu, a casa, al municipal de Manlleu.