Els pals mantenen l'emoció davant el Bigues i Riells (3-2)

El pal va fer la guitza en diverses ocasions del Manlleu per marxar al marcador

D.Osa - CP Manlleu 24 d'octubre de 2016 a les 16:24
cpmanlleu.cat

El sènior femení del CP Manlleu ha sumat una nova victòria en el primer partit a casa després d’imposar-se al Bigues i Riells per 3 gols a 2. El Manlleu ha portat la iniciativa al marcador però els nombrosos atacs estavellats al travesser han mantingut les opcions biguetanes fins l’últim moment.

Sílvia Jurado ha marcat el primer gol al minut 2 amb un xut col·locat però l’avantatge s’ha desfet aviat amb un gol de Marta Borràs en una jugada ràpida al minut 3. Els dos equips han mostrat un bon balanç defensiu i només Gemma Solé ha pogut trencar l’empat al minut 16 amb un potent xut de penal.

El segon temps ha premiat la iniciativa del Manlleu amb el tercer gol local al minut 26. Elisabet Gurri ha protagonitzat una bona jugada personal i ha superat Christina Klein amb un xut que ha picat el travesser abans d’acabar a la xarxa. No ha estat l’única vegada que s’ha escoltat el so metàl·lic dels pals de la porteria visitant: Els xuts d’Elisabet Gurri, Carolina Herrera, Gemma Solé i Laura Barcons per partida doble han rebotat amb contundència i han mantingut amb vida les noies de Xiqui Carmona.

Marta Borràs ha aprofitat el càstig de la desena falta local per fer el 3 a 2 de falta directa al minut 35. Laura Barcons, que arrossega molèsties al canell i ha jugat pocs minuts, ha estat a punt de marcar el quart, però la seva falta directa s’ha estavellat al pal. El Bigues i Riells ha insistit als últims instants però el Manlleu ha pogut defensar el resultat per deixar els tres punts a casa.

El proper partit del Manlleu serà dissabte vinent, 29 d’octubre (17.45h), quan rebrà la visita del CP Las Rozas en un partit avançat corresponent a la ... jornada i que substitueix, de fet, el Las Rozas – Manlleu de la jornada 3. D’aquesta manera, el Manlleu aprofitarà la visita a Madrid que farà el mes d’abril per jugar-hi dos partits i el Las Rozas concentra en el pont de Tots Sants quatre partits consecutius a terres catalanes.

FITXA TÈCNICA

CP Manlleu.- 3

CHP Bigues i Riells.- 2

Gols: 1-0, m.2, Sílvia Jurado; 1-1, m.3, Marta Borràs; 2-1, m.16, Gemma Solé (penal); 3-1, m.26, Elisabet Gurri; 3-2, m.35, Marta Borràs (falta directa).

Jugadores:

CP Manlleu: Ester Tosar(p), Laura Barcons, Carolina Herrera, Sílvia Jurado, Elisabet Gurri, Gemma Solé, Judit Burgaya, Maria Pujadas, Maria Ballesta(p).

CHP Bigues i Riells: Christina Klein(p), Sara Cristòfol, Gemma Cristòfol, Laura Carrillo, Marta Borràs, Clàudia Argemí, Judith Milla, Gemma Camp i Cristina Vegas (p).