26 d'abril de 2024

Al Manlleu li sobra la segona part a Reus (8-1)

Una segona part per oblidar que el Reus aprofitar per signar la derrota del Manlleu

D.Osa - CP Manlleu 24 d'octubre de 2016 a les 16:27
cpmanlleu.cat

El sènior masculí del Club Patí Manlleu ha rebut una derrota contundent aquest dissabte en el partit contra el Reus Deportiu La Fira per 8 gols a 1. El partit ha arribat al descans amb empat a 1 gràcies a la diana d’Adrià Ballart, però els reusencs han iniciat la segona part amb un ritme demolidor que ha deixat el Manlleu sense opcions. 


La visita al Palau d’Esports de Reus estava marcada al calendari del Manlleu com el primer repte d’envergadura pels homes de Jefa Rovira. El conjunt manlleuenc ha plantat cara durant el primer temps. Raül Marin ha marcat el primer gol reusenc al minut 10 però Adrià Ballart ha posat l’empat al minut 21 en un contracop.


L’inici del segon temps ha estat un malson pel Manlleu. Joan Salvat ha marcat tot just començar i Albert Casanovas ha fet el tercer de penal poc després. El Reus ha aconseguit esvair qualsevol possibilitat de rèplica amb el quart gol de Marc Torra, un altre penal d’Albert Casanovas i un gol de Joan Salvat.


El Manlleu ha aconseguit aturar la sagnia de gols, però el Reus Deportiu ha ampliat el marcador als últims instants amb una falta directa d’Àlex Rodríguez i un altre de Sergi Torné.


El proper partir del Manlleu serà el derbi comarcal a casa contra el CP Vic, un partit d’alçada que es jugarà dissabte vinent, a les 20.30h, al Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu.


FITXA TÈCNICA


Reus Deportiu La Fira.-8


CP Manlleu.- 1Gols: 1-0, m.10, Raül Marín; 1-1, m.22, Adrià Ballart; 2-1, m.29, Joan Salvat; 3-1, m.26, Albert Casanovas (p); 4-1, m.30, Marc Torra; 5-1, m.31, Albert Casanovas (p); 6-1, m.32, Joan Salvat; 7-1, m.48, Àlex Rodríguez (FD); 8-1, m.49, Sergi Torné.


Jugadors:


Reus Deportiu: Pedro Henriques, Matías Platero, Albert Casanovas, Àlex Rodríguez, Marc Torra -cinc inicial- Raül Marín, Joan Salvat, Marc Ollé, Sergi Torné.


CP Manlleu: Jordi Garcia, Aniol Mangas, Jaume Farrés, Marc Prat, Juli Anguita -cinc inicial- Adrià Ballart, Albert Bigas, Pol Franci, Gerard Folguera.


 

Etiquetes:
Esports