25 d'abril de 2024

Pol Hernández fitxa per la Fundación Alberto Contador

El jove ciclista vestirà el mallot d'un dels millors equips estatals i internacional en categoria Júnior

G.Moral 25 d'octubre de 2016 a les 17:41
Pol Hernádnez. Foto: Maite Garcia

Pol Hernàndez vestirà el mallot de l’equip Fundación Alberto Contador la propera temporada. És un dels equips punters a nivell estatal i internacional en categoria júnior. Els diversos títols que ha aconseguit el jove ciclista ha donat peu a que fes aquest pas important en la seva carrera professional.


L’equip de Contador així ho ha fet oficial en el seu compte de twitter, tot i que la presentació oficial no es celebrarà fins al desembre.


Aquest dilluns es podia llegir al compte oficial de twitter de l’equip Fundación Alberto Contador quines eren les altes a l’equip per a la propera temporada. Entre els diversos noms, ha aparegut el de Pol Hernández que d’aquesta forma recull els fruits de la gran temporada que ha realitzat. Després dels diversos títols estatals i la participació al Campionat del Món, han estat claus perquè, el considerat un dels millors equips internacionals en categoria júnior, colguessin comptar amb el jove ciclista.


Fins al moment, Hernández, vestia el mallot del Bicis Esteve on enguany ha aconseguit el títol de campió d’Espanya i medalla de plata en els Campionats d’Espanya en Ruta. A més es convertia en el millor ‘rockie’ de la temporada sent el primer any que disputava la categoria. Hernández s’ha mostrat molt agraït a Bicis Esteve per el suport rebut aquesta temporada, però sap que el pas que farà la propera temporada serà per progressar en la seva carrera com a ciclista.


La presentació oficial de l’equip per a la propera temporada encara no té data fixe, però s’espera que serà a principis de desembre.

Etiquetes:
Esports