26 d'abril de 2024

Les activitats organitzades per l'Ateneu de Manlleu no s'aturen

L'entitat ha preparat més de 20 activitats pels mesos de setembre, octubre i novembre

Arola Cumeras/Albert Vilella 26 d'octubre de 2016 a les 11:59
Marta Delmont en concert. Foto: Ateneu de Manlleu

L’Ateneu de Manlleu continua amb les sessions programades i pels pròxims dos mesos encara queden un munt d’activitats de tot tipus. Per aquesta setmana, l’entitat ha preparat tres activitats gratuïtes i obertes a tothom.


Dijous a les nou del vespre hi ha prevista la xerrada “Cultura i compromís polític”, un diàleg obert amb Pere Casas, activista cultural i fundador del Festival Barnasants. Seguint endavant, pel proper divendres a les deu del vespre, la cantant Marta Delmont presentarà el seu nou disc, “Silver Blaze”. Gerard Gómez, president de l'Ateneu de Manlleu" ens comenta que aquest treball ha estat produït per la cantant Joana Serrat i que Marta Delmont és una "artista emergent que comparteix l'estil de folk americà de l'osonenca. 


Per acabar amb les activitats d’aquesta setmana, el dissabte hi ha programada una jornada per conèixer les iniciatives que serveixen per preservar el patrimoni musical oral. Gerard Gómez ens explica que la jornada començarà "al matí amb una taula rodona i a la tarda una mostra d'alguns artístes que ens ensenyaran com reinterpreten cançons que han pres". Aquest acte s’emmarca dins de la Mostra de Cinema Etnogràfic de Catalunya.


L’Ateneu de Manlleu és una entitat autogestionada que fa pocs dies va celebrar el primer any al nou local i que ja compta amb més de 150 socis. El cost per fer-ho és de 7 euros al mes. Per a més informació us podeu adreçar a l’Ateneu de Manlleu a través de la seva pàgina web www.ateneumanlleu.cat.

Etiquetes:
Cultura