26 d'abril de 2024

Emmanuel D'Andrea, capità de Puerto Rico, nou fitxatge de l'AEC Manlleu

Central polivalent que pot avançar posicions al mig del camp, de només 21 anys

El Ter 28 d'octubre de 2016 a les 17:18
Emmanuel D'Andrea

L’AEC Manlleu ha incorporat a Emmanuel D’Andrea defensa i capità de la Selecció de Puerto Rico. El jove jugador de només 21 anys ja s’ha exercitat tota la setmana amb la plantilla del primer equip sota les ordres de Miquel Muñoz.


Emmanuel D’Andrea és un jove porto-riqueny de només 21 anys que ja sap que és portar el braçalet de la selecció del teu país. D’Andrea feia el salt al futbol europeu fitxant pel Juvenil de Divisió d’Honor del Sevilla, aconseguint la Copa del príncep. Seguidament va deixar el juvenil per entrar al segon filial del mateix equip andalús.


Es tracta d’un jugador polivalent amb faceta defensiva tot i que també pot jugar al mig del camp com a pivot defensiu. Un jugador amb poca experiència però amb voluntat d’ajudar a l’equip en tot el possible. Tot i que la temporada porta força rodatge, el jove jugador encara no ha disputat minuts de competició aquesta temporada. Encara li falta rodatge i ritme de competició per una categoria molt exigent. Muñoz així ho ah vist aquests dies mentre el jove jugador s’exercitava amb el grup. Tot i així podria si que aquest cap de setmana davant el Sant Andreu D’Andrea disputi alguns minuts. Les nombroses baixes han obligat al tècnic manlleuenc convocar-lo pel partit a casa, tot i així no és segur que acabi disputant minuts. La falta de ritme del jugador podria afectar al rendiment de l’equip durant aquest partit, ja que des de juny que el jugador no ha disputat cap partit en competició.  


Muñoz sap que té un repte complicat davant el Sant Andreu, però vol veure com aquesta incorporació fa canviar l’actitud de l’equip i aconsegueixen la primera victòria de la temporada. El partit es disputarà diumenge a les 5 de la tarda al municipal d’esports.

Etiquetes:
Esports