25 d'abril de 2024

Lluís Llach, aquest dilluns a l'espai Rusiñol de Manlleu

Dissabte es farà una assemblea de MES a la Catalunya Central a l'Ajuntament de Manlleu

elter.net 7 de novembre de 2016 a les 10:13
Un dels cartells promocionals

MES Manlleu organitza un acte amb el diputat de Junts pel Sí Lluís Llach aquest dilluns a l’Espai Rusiñol de Manlleu. Sota el títol Diàleg obert, l’acte començarà a 2/4 de 8 i tindrà el format de tertúlia oberta a la participació dels assistents.


El futur econòmic, social i nacional de Catalunya en el marc del procés cap a la independència serà el tema que s’hi tractarà. Amb aquest acte el partit inaugura el curs polític amb la intenció de programar més endavant altres debats a l’entorn de l’educació i la salut. MES Manlleu vol contribuir a oferir espais de reflexió, informació i debat necessaris per conèixer el que ens juguem en els propers mesos.


MES Moviment d’Esquerres va apostar per la confluència en la llista unitària en un moment clau de procés constituent per als qui creiem en la plena sobirania nacional del poble de Catalunya. La diputada Magda Casamitjana de Moviment d’Esquerres també serà present a l’acte.


Per altra banda, la mateixa setmana tindrà lloc a Manlleu l’assemblea de la Catalunya Central que comptarà amb la presència del president de MES, Alfons Palacios. A l’assemblea s’elegirà el nou coordinador de la nostra zona. Ezequiel Martínez que va ser alcalde durant molts anys de la població bagenca de St. Joan de Vilatorrada és l’únic candidat que s’ha presentat i ha rebut els avals dels osonencs que recolzen la seva candidatura. L’assemblea és oberta i tindrà lloc a la Sala de plens de l’Ajuntament de Manlleu el divendres dia 11 a les 7 de la tarda.

Etiquetes:
Política Municipal