24 d'abril de 2024

Manlleu es solidaritza amb Montserrat Venturós

L'ANC va organitzar un acte per donar suport a l'alcaldessa de Berga

Guillem Moral 7 de novembre de 2016 a les 18:22
Anna Piella, ANC Manlleu explicant l'acte de suport.

Entre 20 i 30 persones es van aplegar divendres a la tarda a davant de l’Ajuntament per donar suport a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós.  Va ser un acte improvisat d’última hora on diversos ciutadans de Manlleu van mostrar el seu suport a l’alcaldessa.


Entre els assistents personatges il·lustres de Manlleu com també d’autoritats, com l’alcalde Àlex Garrido i diversos regidors. L’acte es va centrar en donar a suport a Montse Venturós, que va ser detinguda per no despenjar l’estelada durant el període d’eleccions. Una detenció molt criticada per una gran part de la societat catalana i que per aquest motiu Manlleu també es va voler sumar a donar suport a Venturós.


L’acte va ser promogut per l’ANC Manlleu que va aprofitar l’acte per anunciar la convocatòria del dia 13 de novembre al migdia a Barcelona. L’ANC ha promogut una gran mobilització a l’Avinguda Maria Cristina, just davant les Fonts de Montjuïc. Per aquest motiu ANC Manlleu posarà a disposició de la ciutadania diversos busos per assistir a la mobilització.

Etiquetes:
Política Municipal